Stel cookie voorkeur in

Schoolreisjes en schoolfeest

 

De dagen 28 en 29 mei 2019 stonden in het teken van de schoolreisjes van de groepen 1 t/m 5 en het schoolfeest voor groep 6, 7 en 8. Het bijzondere aan dit schoolreisje is dat de leerling-MR een grote rol had bij de organisatie. Erg knap hoor!

Voor groep 6,7 en 8 begon het feest op dinsdag 28 mei. De leerlingen werden tussen 17.30 uur en 18.00 uur op school verwacht. Daar werd eerst de slaapplek in orde gemaakt en om 18.00 uur werd gestart met het verdelen van de groep in 2 groepen. De ene groep deed eerst verstoppertje in school (hoe gaaf is dat!) en de andere groep speelde buiten het strategische spel: levend stratego. Na een uurtje spelen werd het tijd om samen te eten. Na het eten werden de groepen gewisseld voor de tweede spelronde. Daarna werd er in 3 "bioscoopzalen" een film gekeken. Helaas duurden de films te lang om helemaal af te kijken en rond 22.30 uur maakten de kinderen zich klaar voor de nacht. Met 60 kinderen tegelijk in slaap vallen valt natuurlijk niet mee, maar uiteindelijk werd het stil en kon iedereen heerlijk dromen van een leuke avond. De volgende ochtend werd er samen ontbeten, waarna de schoolbel om half negen weer meedogenloos klonk. De foto's van dit schoolfeest zijn hier te bewonderen.

De leerlingen van groep 1 en 2 vertrokken woensdag 29 mei naar Leemland.  Aan de foto's te zien (klik hier voor het album) hebben ze zich prima vermaakt!

Ook de leerlingen van groep 3 t/m 5 genoten van een heerlijke ochtend ravotten en spelen bij "Ravott'n". Ze hebben heerlijk gespeeld en ook het weer was ons goed gezind. De foto's van groep 3, 4 en 5 kunt u ook hier bewonderen.

Zowel bij het schoolfeest als de schoolreisjes zijn veel ouders actief geweest. Als chauffeurs, koks, begeleiders en mentale ondersteuners. Hartelijk dank voor jullie hulp!

 

Laatste berichten Facebookpagina