Stel cookie voorkeur in

Populaire Apps

26 februari 2016

Foursquare

Met Foursquare kunnen gebruikers door in te checken hun vrienden laten weten waar ze zich bevinden, plaatsen aanbevelen of tips geven.

26 februari 2016

Skype

Skype is een internetdienst waarmee je via jouw computer of mobiel gratis kunnen videobellen en videovergaderen met mensen uit de gehele wereld.

26 februari 2016

Vimeo

Vimeo wordt vooral gebruikt door filmmakers, kunstenaars en andere professionals op het gebied van film, video bewerking en grafische vormgeving. Vimeo wordt door hen voornamelijk gebruikt om hun...

26 februari 2016

Youtube

Youtube is een (video-)website waar iedereen zelf filmpjes kan uploaden. Deze filmpjes zijn binnen enkele minuten openbaar en kan door iedereen worden bekeken.

26 februari 2016

LinkedIn

LinkedIn is een gratis online sociaal netwerk gericht op professionals. Op mensen die werken dus. En daarin verschilt het van andere online vriendennetwerken als Facebook.

26 februari 2016

Twitter

Met Twitter kun je snel korte berichten uitwisselen met andere gebruikers. Dat wordt "twitteren" genoemd. Twitter is een sociaal netwerk waarbij je vrienden kan toevoegen van wie jij de berichten...

26 februari 2016

Pinterest

Pinterest is een online prikbord waar gebruikers interessante informatie door middel van afbeeldingen opzetten en dit delen met de online wereld.

26 februari 2016

Facebook

Facebook is een social netwerk site, waar gebruikers hun persoonlijke interesses delen met anderen.

26 februari 2016

What's app

WhatsApp is een gratis berichtenservice waarmee je jouw vrienden een tekstbericht stuurt over het internet. Het programma heeft ook een groepsgespreks-functie, zodat je het berichtje naar meerdere...

26 februari 2016

Instagram

Met een fancy Instagram-filtertje wordt je foto bijzonder en is de belichting altijd in orde. Het maakt het opleuken van saaie kiekjes heel eenvoudig.

26 februari 2016

Snapchat

Tekst hier