Stel cookie voorkeur in

CARNAVAL - VRIJDAG 1 MAART 2019

Ja, ja, hieronder staan ze allemaal, de 'aanjagers' van ons grandioze carnavalsfeest! En wat was het ook weer zo leuk! Na een welkom van onze Prins Nino en Prinses Jada Lynn, was er het inmiddels traditionele optreden van de Prins en de Prinses en de dansmariekes van DE TOMAAT, die een spetterend optreden gaven! Hierna 'T IS CARNAVAL VAN RETTEKETET, en daarna waren de optredens: 1/2D & 6B Ikke lied, 1/2E & 5A Happy, 1/2F & 4B Bofkont en hierna … alle juffen en meesters met 'Feest' en daarna 3B & 7B Ik heb een boot, 8A & 8B Kuikentje Piep en tot slot Links/Rechts Snollebollekes. Wat een gave optredens allemaal! Helemaal aan het eind voor de groepen 3 tot en met 8 nog even een paar polonaises, en hierna ging iedereen weer terug naar de klas om daar verder te gaan met het klassenprogramma!

Prins Nino en Prinses Jada Lynn, jullie waren grandioos! En niet te vergeten de Raad van Elf: Fenna, Romira, Oliwia, Lilian, Imaan, Kawal, Fabi, Matthijs, Colin, Denyor en Tyrone, jullie waren echt super! Enorm bedankt allemaal hoor!

En ook alle ouders, familie en bekenden bedankt, die zijn wezen kijken en ons feest nog onvergetelijker hebben gemaakt! ALAAF ALAAF ALAAF ONESIES ZIJN OOK GAAF!

BIJ ACTUEEL NOG MEER FOTO'S VAN HET CARNAVALSFEEST!

EN … DE ONESIES-TEAMFOTO!

Wet op de privacy

Op dit moment is het zo, dat de nieuwe wet op de privacy (ingegaan 25 mei 2018) ervoor zorgt dat we niet zo maar foto's van leerlingen op de schoolwebsite mogen plaatsen. Wij hebben daar steeds toestemming van de ouders voor nodig. Daarom is het zo, dat er op dit moment nog zeer weinig foto's van leerlingen op de schoolsite te zien zullen zijn en vandaar dat de schoolsite nu dan dus iets minder kleurrijk is.

Mogelijk komen hier in dit nieuwe schooljaar wat meer duidelijkheid en mogelijkheden voor.

VAN HARTE WELKOM!

 

Bent u op zoek naar een basisschool voor Uw kind?

U bent van harte welkom.

U kunt een e-mail sturen naar info@margarethaschool.nl voor het plannen van een afspraak en een rondleiding.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via:

026 3216670.

INFOBOEKJE OUDERS SCHOOLJAAR 2018-2019

Staat bij 'Onze school' onder 'Schooljaar 2018-2019'.

JURY-RAPPORT EXCELLENTE SCHOOL

Download hier

*********************************************

RAPPORT BEVINDINGEN KWALITEITSONDERZOEK

Download hier

*********************************************

Onze school is gezond

 

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

 

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.


Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.