Stel cookie voorkeur in

Ouderforum

Wat doet het ouderforum?
Heeft u zich wel eens afgevraagd waar de ouderbijdrage blijft? Heeft u vragen of wilt u signalen kwijt die u niet rechtstreeks kunt of wilt delen met de directrice? Wilt u weten of er een klankbord is tussen ouders en directie?

Voor deze zaken is er het OuderForum, een groep ouders die tussen de ouders en directie als schakel is ingesteld. Het OF beheert ook de ouderbijdrage. Deze wordt dus beheerd en gecontroleerd door ouders zoals u en wij. Misschien bedenkt u zich soms suggesties voor verbeterpunten in de dagelijkse gang van zaken op school. Om dat op de juiste plek te krijgen kunt u één van ons aanspreken op het schoolplein of ons mailen op ouderforum@roncallischool.nl.

Wij willen u vragen om er eens over na te denken of u iets voor ons zou kunnen betekenen. Hetzij als vast aanspreekpunt bij activiteiten, hetzij om zitting te nemen in het ouderforum. Indien dit u aanspreekt, neemt u dan contact met ons op via ouderforum@roncallischool.nl. 

De enquête
Via een enquête (aan het begin van het nieuwe schooljaar) vraagt het ouderforum hulp aan ouders die mee willen helpen bij een activiteit. Te denken valt aan de sint- en kerstviering, pleinwacht, documentatiecentrum, wereldoriëntatie, keuzecursus, klusjesgroep, fotograferen, oudertoneel, schoolkamp, avondvierdaagse, enz. 
Daar waar de ouders direct in school assisteren bij activiteiten de school aangaande, vallen zij onder de directe verantwoording van het team.
 
Vergaderingen
Het ouderforum vergadert dit schooljaar op:

1-09-2020

05-11-2020

12-01-2021

11-3-2021

11-05-2021

17-06-2021

De vergaderingen van het ouderforum zijn openbaar. U kunt deze dus bijwonen.  

 
Leden ouderforum:
Het ouderforum van dit schooljaar bestaat uit de volgende ouders:

Elske van der Kolk

Linda de Leeuw

Daan Wernke

Jeroen Maks

Cock Hoffmans

Thomas Hollink
 

Contact met het Ouderforum
Wilt u contact hebben met iemand uit het ouderforum? Spreek hem of haar aan op het schoolplein of in de school! Mailen kan natuurlijk ook: ouderforum@roncallischool.nl.