Stel cookie voorkeur in

Het Coronavirus

13-03-2020

Vanaf donderdag 12 maart 2020,gelden er nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. Minister-president Rutte en minister Bruins hebben de maatregelen toegelicht tijdens een persconferentie.
De nieuwe maatregelen zijn te vinden op:           https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/12/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland

 

Ook wij zullen deze maatregelen volgen. Dit betekent voor ons het volgende:

·         De school blijft open

·         Kinderen die verkouden zijn, hoesten, keelpijn of koorts hebben moeten thuis blijven

·         Bijeenkomsten op school met meer dan 100 personen worden afgelast

 

Afstemming met ons schoolbestuur

Het College van bestuur bespreekt op dit moment dagelijks de ontwikkelingen rondom Covid-19 en weegt dan af of aanvullende maatregelen voor onze scholen, personeel en/of leerlingen noodzakelijk zijn. We blijven daarbij de richtlijnen van RIVM en GGD volgen.

 

Wij vragen iedereen zoveel mogelijk vanuit gezond verstand en eigen verantwoordelijkheid te handelen. Dit geldt zowel voor u als ouder(s), die een goede afweging moet(en) maken voor uw kind, als voor onze medewerkers.

 

Per dag kan de situatie wijzigen. Wij verzoeken u om rekening te houden met meerdere scenario’s en de mail dagelijks te checken.

 

Wij verzoeken u om uw kind op de bovenverdieping zoveel mogelijk zelfstandig naar binnen te laten gaan. Voor de onderbouw verzoeken wij u nadat u de kinderen bij de klas hebt afgezet, zo snel mogelijk het pand te verlaten.

 

Wij hopen u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten de richtlijnen weer wijzigen of zich andere relevante ontwikkelingen voordoen, dan zullen we u hier uiteraard over informeren.