Stel cookie voorkeur in

Kunst en Cultuurweek 2019: klassieke muziek

In de week van 18 tot en met 22 maart werken we met de hele school aan het thema  “Klassieke muziek”.

Op maandag 18 maart openen we de week met muziek van een klein orkest! Tijdens de inloop kunnen de leerlingen bij het podium genieten van muziek. Op maandag zijn er muziekworkshops én gaan alle leerlingen op de foto als orkestlid.

We willen u vragen uw kind voor deze foto op maandag een beetje deftig aan te kleden, liefst in zwart/witte kleding. We zijn nog op zoek naar orkest-instrumenten om die foto extra leuk te maken.

Alle leerlingen gaan onder begeleiding van gastdocenten aan de slag met “De toverfluit” en per bouw verdiepen we ons in nog een andere opera.

De opera “De toverfluit” wordt op twee dagen met 6 groepen voorbereid en op diezelfde dag geven deze groepen hun voorstelling.

Dinsdag:

Voor de groepen: 1/2A juf Franca, 1/2C juf Helma, 3B meester Ron, 5A juf Manouk, 6A/7A meester Mike en 8A juf Ria eindigt de dinsdag met een voorstelling voor ouders. Om 13.45 uur bent u van harte welkom op onze podiumtrap om te kijken naar “De toverfluit”.

Donderdag:

Voor de groepen: 1/2B juf Jacqueline, 1/2D juf Elselien, 3A juf Marion, 4A juf José, 5B/6B juf Dorothé en 7B juf Suzanne eindigt de donderdag met een voorstelling voor ouders. Om 13.45 uur bent u van harte welkom op onze podiumtrap om te kijken naar“De toverfluit”.

Vrijdag sluiten we de week met de kinderen af. Hierbij zijn ouders niet aanwezig.