Stel cookie voorkeur in

Vastenactie 2019

03-04-2019

Om het jaar steunt onze school een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Kruispunt.

Stichting Kruispunt maakt het verschil voor een ander. Zij zet zich in om de leefomstandigheden van dak- en thuislozen in Arnhem en omgeving te verbeteren. Voor veel dak- en thuislozen is dit een uitkomst in een benarde situatie. Daklozen zijn mensen die in een minder weerbare situatie, soms in een onbewaakt moment, de grip op hun leven zijn kwijtgeraakt. Op de site https://stichtingkruispunt.nl/ vind je meer informatie over deze stichting.

Daarom hebben wij een statiegeldactie georganiseerd. De kinderen kunnen plastic statiegeld flessen van de Jumbo en de Lidl meenemen naar school. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan Stichting Kruispunt.

Onze school wil de kinderen uitdagen om zoveel mogelijk statiegeldflessen in te zamelen. Je kunt de flessen inleveren bij de twee verzamelpunten onder de trap bij de hoofdingang. Vraag ook oma’s, opa’s, ooms en tantes om de lege flessen voor jullie te bewaren.

De kinderen kunnen de lege flessen t/m woensdag 17 april inleveren. Bij de ingang kunt u op de ‘geldmeter’ zien hoeveel er is opgehaald.