Stel cookie voorkeur in

Carnaval op 'de Kleiklont'

16-02-2020

Op vrijdag 21 februari is het weer zo ver. We vieren carnaval op school. Onze school heet die dag niet de Kringloop maar de Kleiklont. De kinderen mogen die dag verkleed op school komen. Om 11.45 uur zijn alle groepen vrij en begint de voorjaarsvakantie.

Het programma van die dag ziet er als volgt uit:

8.30 uur: De kinderen komen verkleed op school en gaan naar hun eigen groep.

8.45 uur: De prins en prinses arriveren en worden opgewacht door de Prins van Onganse en zijn delegatie. De                       raad van Elf en de Dansmariekes zullen samen met de Onganse in optocht naar binnen gaan. Alle                             groepen zijn aanwezig om de prins en prinses te onthalen. Ze worden geïnstalleerd door Juf Esther                           en de prins van Onganse . De Onganse zal dit allemaal met veel muziek en een optreden begeleiden.

9.15 uur: De groepen gaan terug naar hun eigen klas en daarna heeft elke bouw met de prins en prinses van de                     Kleiklont een viering.

 

Het rooster ziet er als volgt uit:

  9.30 uur tot 10.00 uur: groepen 3,4 en 5

10.45 uur tot 11.15 uur: groepen 6, 6/7 en 7/8

De kleuters hebben geen aparte viering meer.

 

Ouders zijn van harte welkom om samen met ons carnaval te vieren, maar wie komt …….wordt wel verkleed op school verwacht! Wij wensen iedereen een fijn en gezellig carnavalsfeest toe. Alaaf Alaaf Alaaf!